A teakeverék alkalmazása javasolt a gyomor- és bélrendszeri görcsök oldására, a bélgázok képződésének csökkentésére, illetve a termelődött bélgázok kiürülésének elősegítésére (a puffadás mérséklésére) és az emésztés javítására.

A teakeverék komponenseit a népgyógyászatban széles körben és régóta alkalmazzák görcsoldó, szélhajtó és emésztést elősegítő tulajdonságaik miatt. A köménytermés fokozza a gyomornedv elválasztását, a kamillavirágzat gyulladáscsökkentő komponense mérsékli az emésztőrendszer gyulladásait, az ánizstermés és a borsosmentalevél ízesítő hatása a gyermekek számára kellemes ízűvé teszi a teát. 

4 éves kortól használható.

1385 Ft

Cikkszám: 508811 Kategória: Címkék: ,

Összetétel:

Hatóanyagok:

1 filterben (1,5 g): 0,525 g ánizstermés (Anisi fructus), 0,375 g borsosmentalevél (Menthae piperitae folium), 0,375 g kamillavirágzat (Matricariae flos) és 0,225 g köménytermés (Carvi fructus).

A készítmény segédanyagot, ízesítő- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Egészségpénztári kártyára kapható!
 

Naturland Görcsoldó és puffadásgátló filteres teakeverék 25 teafilter Gyógyhatású készítmény 4 féle gyógynövényből Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett készítmény Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják. A teakeverék alkalmazása javasolt a gyomor- és bélrendszeri görcsök oldására, a bélgázok képződésének csökkentésére, illetve a termelődött bélgázok kiürülésének elősegítésére, a puffadás mérséklésére és az emésztés javítására. Adagolás: Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek: szükség szerint 1-2 csészével, de naponta legfeljebb 6 csészével. Gyermekeknek 4-12 éves életkorban: szükség esetén 1 csészével, de legfeljebb napi 3 csészével. Figyelmeztetés: A teakeverék gyermekektől elzárva tartandó! Felnőtteknek és 4 éven felüli gyermeknek Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, nedvességtől védve. Hatóanyagok: 1,5 g filterben: 0,525 g ánizstermés (Anisi fructus), 0,375 g borsosmentalevél (Menthae piperitae folium), 0,375 g kamillavirágzat (Matricariae flos), 0,225 g köménytermés (Carvi fructus). Nyilvántartási szám: OGYI-878/2002 25 (25 x 1,5 g / filter) db / doboz Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27