Minőségbiztosítás a ti szolgálatotokban

Megfelelni a vásárlóink és a társadalom elvárásainak, valamint a hazai s nemzetközi piac mindenkori igényeinek. Ezek a Naturland Magyarország Kft. alapvető céljai. Ezt szem előtt tartva működtetjük minőségbiztosítási rendszerünket, hogy az garantálja vevőink egyszersmind dolgozóink megelégedettségét, minőségpolitikánk megvalósítását és társaságunk eredményességét.

Minőségbiztosításunk a gyakorlatban

  • Célunk, hogy magas tudományos-technikai színvonalon, korszerű termékeket állítsunk elő. Ezt szolgálja a minőségbiztosítási rendszer működtetése és a termékek fejlesztése is.

  • Készítményeink kiváló és előírásoknak megfelelő minőségét a beszállítók gondos kiválasztásával garantáljuk.

  • A higiénia mind a termékek előállítása, mind a raktározási folyamatok során kiemelt jelentőségű. Szakembereink a higiéniai követelmények teljesülésére maximálisan odafigyelnek. Különös tekintettel a személyi higiéniára, a helyiségek és a berendezések tisztaságára.

  • Munkavállalóinktól minőségközpontú szemléletmódot és kiváló színvonalú munkavégzést várunk el. Ennek érdekében rendszeres oktatásokat, képzéseket szervezünk nekik.

  • Vevőinknek minden téren gyors és rugalmas szolgáltatást kívánunk nyújtani, ezért folyamatosan növeljük a belső folyamatok és a kommunikáció hatékonyságát.

  • A piaci igények és tendenciák változását folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy azokra hatékonyan, rugalmasan és megfelelő időben tudjunk reagálni.

  • Társaságunk a magas szintű termékminőség mellett kötelezte el magát, ezért mindezeket szem előtt tartva végzi tevékenységét. Egyszersmind szem előtt tartja a fogyasztók és munkavállalók egészségét, biztonságát és a környezet védelmét.

Felelősen a társadalomért, környezetünkért, ez így természetes

A Naturland minden termelési döntése esetén tudatosan figyelünk környezetünk, a klíma védelmére. Ha új eszközöket szerzünk be, igyekszünk olyan korszerű technológiákat választani, amelyek alkalmazásával közvetve, vagy közvetlenül is óvjuk környezetünket. Csökkentettük a környezetre káros vegyszerek, szerves oldószerek felhasználását, és a megsemmisítendő veszélyes hulladék mennyiségét a korszerűbb analitikai eszközöknek köszönhetően. Értékesítési és raktárkezelési rendszerünk révén egyre kevesebb papír alapú bizonylat készül. Készáru raktárunkban olyan vonalkódos azonosítást alkalmazunk, amely hatékonyabb, gyorsabb és környezetkímélőbb működést biztosít.

Szórólapjaink és reklámtáskáink készítésekor előnyben részesítjük a környezetkímélő anyagok alkalmazását. Teafiltereinknél pedig nem használunk fém rögzítőkapcsokat. Csomagolásaink kiválasztásánál is a környezettudatos megoldásokra törekszünk. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztói igények figyelembevételével határozzuk meg a kiszereléseket. Így a felesleges termékvásárlásból adódó csomagolóanyagokkal nem terheljük a környezetet.

Termékeink csomagolását folyamatosan újítjuk, hogy az esztétikumon és a praktikumon túl minél több hasznos információval láthassuk el vásárlóinkat már a dobozokon is.

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének tagvállalataként csatlakoztunk azon gyógyszeripari cégekhez, amelyek magukra nézve kötelezőnek fogadják el a Generikus Transzparencia Kódex rendelkezéseit. Ez egy olyan önszabályozó kezdeményezés, amely átláthatóvá teszi a gyógyszergyártók és az egészségügyi szereplők közötti kapcsolatot, ezáltal növelve a páciensek bizalmát. A Kódex előírásaival összhangban 2020-tól kezdve a Naturland minden évben közzéteszi a honlapon a szabályozás hatálya alá tartozó juttatásokat.

A Naturlandnál valljuk, hogy a magyar gyógynövények elévülhetetlen értékeink, évszázados hagyományunk részei. Éppen ezért az egészségtudatos életmódra törekvésben felelősen felhasználjuk őket, és mindent megteszünk azért, hogy ezt a kincset megőrizzük és továbbadjuk.

Hiszünk abban is, hogy mindenkinek joga van az egészséghez és az egészséges életmódhoz. Ezért az elérhető legjobb ár-érték arány biztosításával törekszünk arra, hogy készítményeink mindenki számára hozzáférhetőek legyenek.

 

Minőségbiztosítási megállapodás

Reklamációs visszáru lap 20190901 (2)