Felelősen a társadalomért, környezetünkért, ez így természetes

A Naturland minden termelési döntése esetén tudatosan figyelünk környezetünk, a klíma védelmére. Ha új eszközöket szerzünk be, igyekszünk olyan korszerű technológiákat választani, amelyek alkalmazásával közvetve, vagy közvetlenül is óvjuk környezetünket. Csökkentettük a környezetre káros vegyszerek, szerves oldószerek felhasználását, és a megsemmisítendő veszélyes hulladék mennyiségét a korszerűbb analitikai eszközöknek köszönhetően. Értékesítési és raktárkezelési rendszerünk révén egyre kevesebb papír alapú bizonylat készül. Készáru raktárunkban olyan vonalkódos azonosítást alkalmazunk, amely hatékonyabb, gyorsabb és környezetkímélőbb működést biztosít.

Szórólapjaink és reklámtáskáink készítésekor előnyben részesítjük a környezetkímélő anyagok alkalmazását. Teafiltereinknél pedig nem használunk fém rögzítőkapcsokat. Csomagolásaink kiválasztásánál is a környezettudatos megoldásokra törekszünk. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztói igények figyelembevételével határozzuk meg a kiszereléseket. Így a felesleges termékvásárlásból adódó csomagolóanyagokkal nem terheljük a környezetet.

Termékeink csomagolását folyamatosan újítjuk, hogy az esztétikumon és a praktikumon túl minél több hasznos információval láthassuk el vásárlóinkat már a dobozokon is. 

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének tagvállalataként csatlakoztunk azon gyógyszeripari cégekhez, amelyek magukra nézve kötelezőnek fogadják el a Generikus Transzparencia Kódex rendelkezéseit. Ez egy olyan önszabályozó kezdeményezés, amely átláthatóvá teszi a gyógyszergyártók és az egészségügyi szereplők közötti kapcsolatot, ezáltal növelve a páciensek bizalmát. A Kódex előírásaival összhangban 2020-tól kezdve a Naturland minden évben közzéteszi a honlapon a szabályozás hatálya alá tartozó juttatásokat.

A Naturlandnál valljuk, hogy a magyar gyógynövények elévülhetetlen értékeink, évszázados hagyományunk részei. Éppen ezért az egészségtudatos életmódra törekvésben felelősen felhasználjuk őket, és mindent megteszünk azért, hogy ezt a kincset megőrizzük és továbbadjuk.  

Hiszünk abban is, hogy mindenkinek joga van az egészséghez és az egészséges életmódhoz. Ezért az elérhető legjobb ár-érték arány biztosításával törekszünk arra, hogy készítményeink mindenki számára hozzáférhetőek legyenek.

Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken állunk partnereink, vásárlóink rendelkezésére.

Kapcsolódó anyagok

Generikus Transzparencia Kódex

Naturland Allergén Management - Vállalati elkötelezettség

Transzparencia Jelentés 2020