Szervezze ki saját márkás egészségipari termékeinek gyártását egy tapasztalt, teljeskörű gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező középvállalatnak!

Kéz és levelek

Saját márkás termékportfólió kialakításában a piacon validált és bizonyított összetételekkel, formulákkal segítjük kereskedelmi márkájának bővítését. Private label szolgáltatásaink keretében ügyfeleink mintegy 400 késztermék közül választhatják ki kereskedelmi márka portfóliójukba legjobban illeszkedő készítményeket.

Tudjon meg többet!
Lépjen velünk kapcsolatba!

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított és gyógyszeripari GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) tanúsítvánnyal ellátott üzemeinkben gyártjuk és csomagoljuk ügyfeleink kereskedelmi márkás termékeit. A gyógyszeripari GMP minőségirányítási rendszerünknek köszönhetően az Ön termékeinek gyártása gyógyszeripari színvonalú minőségbiztosítási felügyeletet mentén zajlik.

Közel 6000 raklapos GDP (gyógyszeripari Helyes Disztribúciós Gyakorlat) szerint tanúsított raktárunkban a készítmények nagy volumenű logisztikai kiszolgálását és alap- csomagolóanyagok készletezését vállaljuk, hozzásegítve partnereinket a méretgazdaságosság előnyeihez.

Márkatermékeinek exportja során közreműködünk a forgalomba hozhatósági igazolás (Free Sales Certificate) kiállításában, támogatva export célpiacain történő gördülékenyebb érvényesülését.

Segítjük Ügyfeleinket a saját kereskedelmi márka arculatukkal egyező csomagolási grafika elkészítésében, elsődleges és másodlagos csomagolóanyagok beszerzésében.

A NATURLAND kínálta előnyök

Naturland felszerelés

Gyógyszeripari minőség

Ügyfeleink private label termékeit budapesti és pásztói üzemünkben állítjuk elő.

A termékek gyártásához szükséges összetevőket ellenőrzött, tanúsított beszállítóktól szerezzük be ügyelve a költséghatékonyságra, a rövid ellátási láncokra. A lokális beszállítói kör csökkenti a költségeket és a beszerzési kockázatokat.

Az alapanyagokat saját analitikai laboratóriumunkban vizsgáljuk meg. Ellenőrizzük, hogy a felhasználásra kerülő anyagok megfeleljenek a minőségi előiratoknak. A megrendeléseket magas színvonalon és időben kiszolgáljuk. Ügyfeleinknek stabilitást és megbízhatóságot kínálunk.

Naturland gyártás

Költséghatékony megoldások

A NATURLAND Magyarország egyik meghatározó gyógyszeripari középvállalata, kiemelkedően széles termékportfólióval, 30 éves gyártási és nagykereskedelmi tapasztalattal.

A kevés gyártó egyikeként tabletták, kapszulák, kenőcsök, gélek, szirupok, kúpok, oldatok, illóolajok, gyógynövényes és élvezeti teák gyártását és kiszerelését egyaránt vállaljuk.

Tartsa egy kézben kereskedelmi márkás készítményeinek gyártását a NATURLAND termékkategóriákon átívelő private label szolgáltatásaival!

Naturland autópark

Kiterjedt logisztikai kapcsolatok és FMCG beszállítói tapasztalat

A NATURLAND kiforrott tapasztalattal rendelkezik magyar és nemzetközi kereskedelmi láncok ellátásában, folyamatos kiszolgálásában. Ismerjük a kereskedelmi és diszkont láncok beszerzési, logisztikai folyamatait, minőségi elvárásait.

A kereskedelmi láncokkal folytatott együttműködésünk kiterjed étrend-kiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok, dermokozmetikumok, illóolajok, gyógynövényes vagy élvezeti teák gyártására és beszállítására.

Naturland gyártósor

Folyamatos innováció

Igazodva a piaci és fogyasztói igényekhez évente 10-15 új, kereskedelmi márkás bevezetésre kialakított termék fejlesztését végezzük el. Tapasztalataink nyomán Ügyfeleinket a meglévő szortimentünkön túl új termékötletekkel és koncepciókkal tudjuk segíteni, akár szezonális termékek vonatkozásában is. Rövid vállalási határidők mellett szállítjuk le Ügyfeleink kereskedelmi márkás termékeit.

A kereskedelmi márkás termékek
gyártási folyamata

Igényfelmérés, termékkategóriák meghatározása.

Fókusztermékek kapcsán információk megosztása, termékminták bemutatása.

Shortlist készítése, új termékek kiválasztása.

Árajánlat előkészítése a kiválasztott portfólió elemekre.

Szerződéses feltételek kialakítása, együttműködési megállapodás megkötése.

Csomagolás grafika véglegesítése és jóváhagyása.

Private Label termékek gyártásának megkezdése.

Gyógyszerek

Kereskedelmi márkás termékek

A teljes kereskedelmi márkás termékkínálatunk megismeréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

Illóolajok / Minta portfólió

Ismerje meg a teljes private label illóolaj temékkínálatunkat, amely 30+ különböző gyógynövény alapú készítményt tartalmaz.

Kozmetikumok / Minta portfólió

Ismerje meg a teljes private label kozmetikai temékkínálatunkat, amely 35+ különböző gyógynövény alapú készítményt tartalmaz.

Gyógyszer anyagok / Minta portfólió

Ismerje meg a teljes private label gyógyszeripari alapanyag temékkínálatunkat, amely 80+ különböző gyógynövény alapú készítményt tartalmaz.

Étrend-kiegészítők / Minta portfólió

Ismerje meg a teljes private label étrend-kiegészítő temékkínálatunkat, mely 50+ különböző gyógynövény alapú készítményt tartalmaz.

Gyógynövény teák / Minta portfólió

Ismerje meg a teljes private label gyógynövény tea temékkínálatunkat, mely 50+ különböző gyógynövény alapú készítményt tartalmaz.

Gazdálkodási adatok

Nyilvános részvénytársasági forma (BÉT), saját logisztikai hálózattal és szállítási kapacitással.

33


év gyógyszergyártási tapasztalat

400


különböző termék

180


munkatárs, két üzemegység

13


millió db termék évente

13


millió eurót meghaladó éves bevétel

7700


m2-es gyógyszeripari raktár

8000


m2-es üzemépület

1000+


gyógyszertár közvetlen ellátása

Tanúsítványok, elismerések

Tanúsított gyógyszeripari GMP-engedély

Tanúsított gyógyszer-nagykereskedelmi engedély

ISO 9001:2015

HACCP szabvány

Gyógyszergyártási engedély

Engedély kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal kapcsolatos tevékenységekre

Hétszeres Superbrands-díj

Tizenkétszeres Magyar Brands-díj

Érték és Minőség Nagydíj

Opten cégadatbázis „A” minősítésű cég

Kapcsolat

Kérdése van bérgyártási szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba alábbi elérhetőségeink egyikén!

Egy első beszélgetés alkalmával felmérjük igényeit, elképzeléseit. Személyes kapcsolattartója egy alapos ügyintézésen keresztül összefogja projektjét és áll rendelkezésre kérdések, egyeztetendő témák kapcsán.

Kapcsolat

Krümmer Bence

üzletfejlesztési igazgató

    A *-gal jelölt mezők kitöltésse kötelező!