A méhek ősszel is segítenek

A méhek ősszel is segítenek

A természet működésében kiemelt szerep jut a méheknek. Nélkülük nem történne meg a beporzás, nem lennének gyümölcsök, zöldségek, mindaz a rengeteg kincs, amit nekik is köszönhetünk és az egészséges táplálkozásunk alapját jelentik. De nemcsak virágzás idején érdemes odafigyelni ezekre a szorgos kis rovarokra. A Naturlandnál is tudjuk és hasznosítjuk azt, amit a méhészek már évezredek óta felismertek: a propolisz, más nevén a méhszurok számtalan jótékony hatását.

 

A propolisz egy különleges gyantás állagú keverék, amit szintén a méhek gyűjtenek össze, de nem a virágzatokból, hanem rügyekről és egyéb nedvdús növényi forrásokból. És mire használják? Fertőtlenítik vele a kaptáraikat, hogy ezzel óvják meg a különböző kórokozóktól.

A propolisz azonban nemcsak a méheknek fontos, hanem az embereknek is. Számunkra is védőpajzsot jelenthet a fertőzések ellen vagy éppen a fertőzések leküzdésében. A propolisz több mint 300 alkotóeleme között találunk olyan hatóanyagokat, amelyek gyulladáscsökkentő, antiallergén, antioxidáns és antibiotikus vegyületek. Különösen ez utóbbi hatása a kiemelten fontos számunkra, hiszen sikerrel veszi fel a harcot a különböző bakteriális fertőzések esetén.

A Naturland propolisz oldatos csepp ezeket a baktériumölő hatóanyagokat kínálja nekünk egyszerűen használható formában.

A Naturland propoliszos csepp nagyon hatékony enyhe fertőzések következtében fellépő felső légúti megbetegedések megelőzésére, illetve enyhítésére. Alkalmas a húgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére. Ez a különleges összetevő ugyanis képes az immunrendszert fokozottabb működésre ösztönözni, így a szervezetünk hatékonyabban, gyorsabban leküzdheti a kórokozók miatt fellépő gyulladásokat. A fogászatban is jó hatással alkalmazható helyi kezelésre fogínygyulladás és szájnyálkahártya-gyulladás esetén.

Közeledik az esősebb, hűvösebb őszi időszak, jobban beszorulunk a lakásokba, kevesebb a napfény és bizony könnyebben terjednek a különböző fertőző betegségek. Legyünk előrelátók és óvatosak, használjuk a Naturland Propolisz oldatos cseppet szervezetünk ellenállóképességének növelésére!A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Pályázataink megtekintéséhez klikkeljen ide!