Ásványi Tibor, a Naturland tulajdonos-ügyvezető igazgatója

Még a közgazdasági tanulmányaimat folytattam, amikor először hallottam a Naturlandról, a Svédcseppről. „Medicus curat, natura sanat”, vagyis az orvos kezel, a természet gyógyít. Volt valami hívogató és titokzatos egy friss diplomás számára ebben a hitvallásban. Évekkel később jöttem rá, hogy mi ez: a tudás megszerzésének és az erre a tudásra alapozott alkotni vágyás öröme. Még mindig fiatalon először ügyvezetője, majd a későbbiekben már tulajdonosa is lettem a napjainkban mintegy 200 munkatársat foglalkoztató, és több mint 400 különböző készítményt előállító, 100 %-ban hazai tulajdonú gyógyszergyártó vállalkozásnak.

A Naturland márka az élet legfontosabb területén, az egészségben van jelen. Büszkék vagyunk arra, hogy fogyasztóink és betegeink több mint 30 éve bíznak bennünk. 

A megszerzett tudás megőrzése és felhasználása, a hagyományos és innovatív egészségmegőrző készítmények fejlesztése és előállítása komoly felelősséggel jár. Mi itt a Naturlandban minden nap azon dolgozunk, hogy vevőink az igazolt hatásokkal rendelkező készítményekkel együtt az egészségtudatos életmód kialakításához szükséges információkat és élményt, életvezetési tanácsokat is kapjanak.

„Naturlandosnak” lenni fogalom, ami a rendkívül széles szakmai tapasztalatot és tudást, az újításra való folyamatosan nyitott gondolkodást is jelenti. Vállalkozásunk ereje munkatársaim tudásának, tapasztalatának és elkötelezettségének összessége.

Czirbus Zoltán, a Naturland stratégiai működésért felelős cégvezetője

Elkötelezettség és felelősség. Ezt jelenti számomra a Naturland csapatához tartozni. Felelősséggel gondoskodni a fogyasztókról, hogy ténylegesen azt a természetességet és tisztaságot kapják egészségük megőrzése és védelme során, amit ők a tőlünk elvárnak.   Felelősség az is, hogy vezetőként mindent megtegyek az itt dolgozó több mint 200 munkatársam mindennapi boldogulása és szakmai előrehaladása érdekében. Csaknem negyed évszázada köteleződtem el az egészségipar, azon belül is a gyógynövény ágazat felé. A Naturland számomra egyet jelent a természetességgel, amelyet egy korszerű, 21. századi gyógyszergyártó vállalkozás szakmai profizmusával ötvözünk. Szerencsés embernek vallhatom magam, mert a Naturland hitvallása összecseng a saját személyes értékrendemmel.

Kurucz Mária, a Naturland gazdasági igazgatója

Hagyomány és megújulás. Számtalan vállalkozás, intézmény tűzi ezt a két fogalmat a zászlajára. Azonban itt a Naturlandnál ez nemcsak a termékeket, hanem magát a céget is jól jellemzi. Ezek az értékek azok, amelyek elsőre megérintettek engem is, amikor idejöttem.  Egy nagymúltú vállalkozás, amely több mint harminc éve van jelen az egészség- és gyógyszerpiacon, mégis mindig a fejlődésre, újabb és újabb kihívásokra törekszik. Hisszük és valljuk, hogy dolgozni csak az előírásokat maximálisan betartva, hitelesen, jó példával elöl járva lehet. Személyes meggyőződésem, hogy gazdasági szereplőként nem csak fogyasztóink, de partnereink és beszállítóink iránt is nagy felelősséggel tartozunk. Az évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatokat és jó gyakorlatokat, a Naturland tudását velük is megosztjuk, hogy együtt fejlődhessünk, mindannyiunk megelégedésére.    

Grestyák Attila, a Naturland kereskedelmi igazgatója

Az egészségünk az egyik legnagyobb kincsünk – ez nemcsak a Naturland, hanem az én személyes hitvallásom is. Ezért tudom immár több mint másfél évtizede meggyőződéssel képviselni a Naturland filozófiáját, termékeinket. Folyamatosan ösztönöz, hogy egy növekvő, sikeres hazai vállalkozásnak lehetek az egyik fontos vezetője. A Naturland egy olyan cég, amelyen keresztül a mindennapokban támogatni tudom az embereket egészségük megőrzésében, életminőségük javításában, kortól és nemtől függetlenül. Napról napra növekvő elkötelezettséget és energiát nyújt, hogy a gyógynövények felelős használatára és a népi gyógyászat évszázados hagyományaira építve, a természet adta kezelési lehetőségekkel állhatunk vevőink szolgálatára. Örülök, hogy hozzájárulhatok egy biztonságos és kiszámítható jövő biztosítására munkatársainknak is.

Nádosi Márta, a Naturland total quality management  igazgatója

Minőség és megbízhatóság. Két olyan érték, amelyek nem csak a saját munkám sarokkövei, hanem a Naturland márka védjegyei is. Minden egyes nap csakis a legkiválóbb minőséget nyújtani! Nagyon nehéz feladat, komoly kihívás. Hiszem, hogy velem együtt minden munkatársamat ez vezérli. Személyesen is elkötelezett vagyok abban, hogy az összetevők olyan mennyiségben és minőségben legyenek termékeinkben, amelyet ígérünk. A Naturland márkanév immár több mint három évtizede garancia erre. Fontos számomra, hogy készítményeinkkel gondoskodni tudunk a mindennapokban vevőink egészségéről, segítjük őket a betegségek megelőzésében, a gyógyulásban. A Naturland célkitűzése, hogy korszerű termékeket állítsunk elő, magas tudományos-technikai színvonalon engem is ösztönöz. A folyamatos fejlődés egy hajtóerő, mert nekünk minden nap kell – és lehet – újat alkotni, tanulni.