Naturland – … mert így természetes

Mi a Naturlandnál hiszünk abban, hogy a népi gyógyászatból, és a magyar gyógynövények használatából adódó, évszázadok alatt összegyűjtött tapasztalat olyan érték, amelyet őrizni és továbbadni kell. Éppen ezért a tudományt és a hagyományt ötvözve elsősorban a szakirodalom által is igazolt népi hagyományokra építünk készítményeink fejlesztésekor és előállításakor.

Legyen szó egészségmegőrzésről, szépségápolásról, enyhe, orvosi felügyelet nélkül is kezelhető panaszokról, célzott gyógyszeres kezelés, fizikoterápia kiegészítéséről, vagy akár egészségromlásról igyekszünk minden esetben természetes kezelési alternatívákat kínálni.   Törekszünk arra, hogy kizárólag olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Készítményeink gyógyszergyártási körülmények között készülnek, és megfelelnek a legszigorúbb gyártási előírásoknak.

Valljuk, hogy az egyik legnagyobb kincsünk az egészségünk. Ezért állítjuk több, mint három évtizedes tapasztalatunkat az egészségmegőrzésnek és az életminőség javításának szolgálatába. Nem csak termékeinkkel, de mindennapi tanácsokkal szeretnénk gondoskodni arról, hogy az emberek egy egészségesebb és természetesebb életet élhessenek.