A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

2415 Ft

Összetevők (1 kapszulára):
Tőzegáfonya 10:1 arányú kivonat, zselatin, L-aszkorbinsav, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), nyírfakivonat, cink-oxid. (EU)
Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):

Tőzegáfonya-kivonat: 300 mg (3000 mg tőzegáfonyából)

Nyírfakivonat: 10 mg

C-vitamin: 40 mg (50% NRV)

Cink: 2,4 mg (24% NRV)

NRV: napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

Étrend-kiegészítő termék

Mire kínál megoldást?

Ez a termékünk nem szerepel az Egészségtárban.
Egészségtár

Naturland Tőzegáfonya komplex kapszula C-vitaminnal és nyírfakivonattal Étrend-kiegészítő termék A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Nettó tömeg: 14,55 g (30 x 485 mg kapszula) Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25 °C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Összetevők (1 kapszulára): tőzegáfonya-kivonat, zselatin, aszkorbinsav, csomósodást-gátló (magnézium-sztearát), nyírfakivonat, színezék (titán-dioxid). Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula): 300 mg tőzegáfonya-kivonat, 40 mg aszkorbinsav (NRV 50 %-a), 10 mg nyírfakivonat. NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Adagolás: napi 1 kapszulát bőséges folyadékkal bevenni. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak és kisgyermekeknek, valamint az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén nem javasolt. A készítmény szedésének ideje alatt fokozott folyadékbevitel javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.