Akció!

A mályvalevél és az orvosi pemetefű virágos hajtás csökkenti a torok és garat irritációját, az igazi édesgyökér, a kerti és spanyol kakukkfű levél és virág segít a légutak tisztántartásában, a kamillavirágzat segíti a köhögés és torokfájás enyhítését.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes vagy ajakos virágú növények iránti túlérzékenység, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedés, vese-, epe- és májbetegség esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerűen legfeljebb 1 hétig fogyasztható.

A tea alkalmazását beszélje meg orvosával!

1102 Ft

Cikkszám: 508837 Kategória: Címkék: , , ,

Összetevők:

mályvalevél, igazi édesgyökér, orvosi pemetefű virágos hajtás (15%), kamillavirágzat, kerti és spanyol kakukkfű levél és virág.
 
Édesgyökeret tartalmaz – magas vérnyomásban szenvedők kerüljék a túlzott fogyasztást!

 
100% természetes összetétel

 

Légzéskönnyítő gyógynövény teakeverék 5 féle gyógynövényből - A gyógynövények legértékesebb részeiből. - Gazdag hatóanyag-tartalom. Nettó tömeg: 30 g (20 x 1,5 g filter) A mályvalevél és az orvosi pemetefű virágos hajtás csökkenti a torok és garat irritációját, az igazi édesgyökér, a kerti és spanyol kakukkfű levél és virág segít a légutak tisztántartásában, a kamillavirágzat segíti a köhögés és torokfájás enyhítését. Alkalmazás: 1 filtert 1 csészényi (kb. 2,5 dl) forrásig melegített vízzel öntsön le, majd lefedve 10 percig hagyja állni! A készítmény kesernyés ízű, ízlés szerint ízesíthető; étkezések között, naponta 2‒3 x 1 csészényi teaital fogyasztható. Tárolás: legfeljebb 25 °C-on, száraz, tiszta helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Összetevők: mályvalevél, igazi édesgyökér, orvosi pemetefű virágos hajtás (15%), kamillavirágzat, kerti és spanyol kakukkfű levél és virág. Édesgyökeret tartalmaz ‒ magas vérnyomásban szenvedők kerüljék a túlzott fogyasztást! Mikor nem alkalmazható: Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes vagy ajakos virágú növények iránti túlérzékenység, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedés, vese-, epe- és májbetegség esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerű alkalmazás: Kúraszerűen legfeljebb 1 hétig fogyasztható. A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! 100% természetes összetétel. Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, NATURLAND Park