A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt.

2027 Ft

Cikkszám: 521916 Kategória:

Összetevők (100 g-ra):

víz, szacharóz, színezék (egyszerű karamell), lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (1,7 g), aszkorbinsav, tartósítószer (szorbinsav).

A készítmény 0,59 %(V/V) alkoholt tartalmaz.

Lándzsás útifű + C gyermekeknek Lándzsás útifű kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő készítmény C-vitaminnal gyermekeknek A készítmény 0,59 %(V/V) alkoholt tartalmaz. Nettó térfogat: 150 ml A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Felbontás után 3 hónapig fogyasztható a lent jelölt tárolási körülmények között tartva. Tárolás: Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Adagolás (3 éves kor fölött): Naponta 3 x 15 ml. Mellékelt adagolópohárral kimérhető. Összetevők (100 g-ra): víz, szacharóz, színezék (egyszerű karamell), lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (1,7 g), aszkorbinsav, tartósítószer (szorbinsav). Hatóanyag a napi adagban (3 x 15 ml) : Lándzsás útifű alkoholos kivonata: 0,9 g C-vitamin (aszkorbinsav): 100 mg (NRV 125 %-a) NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Figyelmeztetés: Fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt. Cukorbetegeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park