A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

2027 Ft

Összetevők (100 g-ra):

víz, szacharóz, lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (5 g), színezék (egyszerű karamell), aszkorbinsav, tartósítószer (szorbinsav).

A készítmény 1,9% (V/V) alkoholt tartalmaz.

Mire kínál megoldást?

Egészségtár

Lándzsás útifű + C felnőtteknek Lándzsás útifű kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő készítmény C-vitaminnal felnőtteknek A készítmény 1,9% (V/V) alkoholt tartalmaz. Nettó térfogat: 150 ml A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Felbontás után 3 hónapig fogyasztható a lent jelölt tárolási körülmények között tartva. Tárolás: Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Adagolás: Naponta 3 x 15 ml. Mellékelt adagolópohárral kimérhető. Összetevők (100 g-ra): víz, szacharóz, lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (5 g), színezék (egyszerű karamell), aszkorbinsav, tartósítószer (szorbinsav). Hatóanyag a napi adagban (3 x 15 ml): Lándzsás útifű alkoholos kivonata: 2,7 g C-vitamin (aszkorbinsav): 500 mg (NRV 625 %-a) NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Figyelmeztetés: Cukorbetegeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott! A termék fogyasztása várandósság és szoptatás idején nem javasolt. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park