A Naturland Magyarország Kft. több, mint 13000 flakon kézfertőtlenítő gélt adományozott az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványnak, ezzel segítve az alapítvány karitatív tevékenységét.

„A virucid, baktericid hatású kézfertőtlenítő az alapítvány önkéntesei mindennapi munkájának támogatása mellett a rászoruló vendégeinknek nyújt nagy segítséget hozzájárulva a személyes higiénia fenntartásához és a vírusfertőzés kockázatának csökkentéséhez. Önkénteseink nap mint nap több, mint 2500 adag ételt osztanak ki rászorulóknak Budapesten és szerte az országban. Ezúton is köszönjük a Naturland adományát.” - nyilatkozta Várallyay Éva, az Életért Közhasznú Alapítvány irodavezetője.

„Örülünk, hogy az alapítvány munkáját tudjuk támogatni és segítjük a szervezet önkénteseinek mindennapi karitatív szolgálatát. A Natruland számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a közhasznú társadalmi szerepvállalás. Lehetőségeinkhez mérten a jövőben is folytatni kívánjuk ezt a tevékenységet.” – tájékoztatott Krümmer Bence, a Naturland Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója.

A Naturland gyógyszergyártási kapacitásainak, szakmai stábjának köszönhetően, már 2020-ban is aktív kézfertőtlenítő ellátója volt a hazai gyógyszertáraknak, kiskereskedelmi láncoknak saját fejlesztésű, 100ml-es kiszerelésű kézfertőtlenítő géljével, amelyet közintézményekbe, egészségügyi ellátókhoz is nagy mennyiségben juttatott el a vállalat. A társaság évtizedek óta fejleszt és gyárt gyógyszereket, egészségmegőrző termékeket, élelmiszereket és csaknem minden magyar háztartás elválaszthatatlan részét képezi valamely Naturland-os készítmény, legyen szó a méltán híres Nagy Svédcseppről, megfázásos tünetetek kezelése alkalmazott kanalas orvosságokról, vagy gyógyhatású kenőcseiről, teakészítményeiről.

Ételt az Életért Közhasznú Alapítványról

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány 1999 óta működik. Hátrányos helyzetű rászorulók, családok ingyenes ételosztás útján történő segítésével foglalkozik, tevékenységét országos hatókörrel végzi. Céljuk, hogy a szegénységben élő, mindennapi étkezésükről önerőből gondoskodni nem tudó rászorulók, valamint természeti katasztrófák áldozatai számára megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet biztosítsanak és ezzel járulva hozzá hátrányaik mérsékléséhez. 

A Naturlandról

A Naturland márka 1989-ben jelent meg a magyar piacon, az 1998-ban alapított társaság a hazai gyógyszeripar meghatározó szereplője immár 33 éve. A társaság az elmúlt évtizedekben több, mint 30 gyógyhatású készítményt és 31 gyógyszert törzskönyvezett, és mintegy 200 munkavállalónak nyújt megélhetést. Kereskedelmi kapcsolatrendszere kiterjed közvetlenül több, mint ezer gyógyszertárra, gyógyszernagykereskedőkre és valamennyi meghatározó hazai és nemzetközi FMCG üzlethálózatra.