A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a vese egészséges működéséhez. Az anyagcsere folyamán a szervezet káros anyagainak egy része a vizelettel ürül ki. A vizeletet a vese választja ki, ezért figyeljünk oda, hogy nap mint nap védjük a vesék és a húgyutak egészségét. Fogyasztása hozzájárul a megfelelő mennyiségű folyadék (napi 2-3 liter) beviteléhez.

Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét.

Cikkszám: 700004 Kategória: Címkék: , ,
Összetevők:

 

Nyírfalevél Betulae folium 30%
Aranyvesszőfű Solidagnis herba 25%
Kamillavirágzat Matricariae flos 20%
Csalánlevél Urticae folium 15%
Mezei zsurló meddő hajtás Equiseti herba 5%
Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 5%

100 % természetes összetétel.
Koffeinmentes.

 

Vese egészsége gyógynövény teakeverék Gyógynövény teakeverékek A vesék egészséges működéséért 6 féle gyógynövényből A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a vese egészséges működéséhez. Az anyagcsere folyamán a szervezet káros anyagainak egy része a vizelettel ürül ki. A vizeletet a vese választja ki, ezért figyeljünk oda, hogy nap mint nap védjük a vesék és a húgyutak egészségét. Fogyasztása hozzájárul a megfelelő mennyiségű folyadék (napi 2-3 liter) beviteléhez. Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”. A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét. Nettó tömeg: 25 g, 25 db 1g-os filtertasak Elkészítés: Személyenként egy csészényi forró vízzel (2 dl) leöntünk 1 tea filtert. Lehetőség szerint lefedve 5-10 percig állni hagyjuk. Javasoljuk naponta 3-4 csészényit elfogyasztani. A tea önmagában is kellemes ízű, de tetszés szerint ízesíthető. Mikor nem alkalmazható: Gyermekek 14 év alatt, valamit terhesek és szoptatós anyák ne fogyasszák! Szív- vagy veseelégtelenségből eredő ödéma esetén ne alkalmazza! Kúraszerű alkalmazás: Legfeljebb 3 hónapig, utána tartson 2-3 hét szünetet! Allergén összetevők: Gyógynövény összetevői iránti túlérzékenység esetén ne alkalmazza! Figyelmeztetés: A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! A teavíz mikro sütőben is melegíthető, mivel a tea filter fém kapcsot nem tartalmaz! Összetevők: Nyírfalevél Betulae folium 30 % Aranyvesszőfű Solidagnis herba 25 % Kamillavirágzat Matricariae flos 20 % Csalánlevél Urticae folium 15% Mezei zsurló meddő hajtás Equiseti herba 5 % Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 5 % 100% természetes összetétel. Koffeinmentes. Tárolás: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 C-on. Kisgyermekek elöl elzárandó! Származási hely: Magyarország Forgalmazza: Naturstar Kft. 9181 Kimle, Fő u. 112. Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! A teakeverék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet!