Szervezetünknek időnként szüksége van a felhalmozódott salakanyagok és a vízfelesleg kiürítésére, emellett fontos az ásványi anyag utánpótlása is. Teakeverékünk ezt a természetes folyamatot támogatja. Fogyasztása hozzájárul a normális emésztés fenntartásához, enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet és puffadás elkerüléséhez.

Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakértőinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét.

Cikkszám: 700017 Kategória: Címke:

Összetevők:

 

Kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás   Solidaginis herba 30%
Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 20%
Csalánlevél Urticae folium 20%
Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 15%
Gyermekláncfű gyökér Taraxici radix 15%

                                      
             
100% természetes összetétel.
Koffeinmentes.

 

 

Naturstar Salaktalanító teakeverék Gyógynövény teakeverékek Az anyagcsere támogatására 5 féle gyógynövényből Szervezetünknek időnként szüksége van a felhalmozódott salakanyagok és a vízfelesleg kiürítésére, emellett fontos az ásványi anyag utánpótlása is. Teakeverékünk ezt a természetes folyamatot támogatja. Fogyasztása hozzájárul a normális emésztés fenntartásához, enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet és puffadás elkerüléséhez. Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”. A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakértőinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét. Nettó tömeg: 25 g, 25 db 1g-os filtertasak Elkészítés: Személyenként egy csészényi forró vízzel (2 dl) leöntünk 1 tea filtert. Lehetőség szerint lefedve 5 percig állni hagyjuk. Javasoljuk rendszeresen, naponta maximum 4 csészével elfogyasztani. Ízesítse tetszés szerint. Mikor nem alkalmazható: Gyermekek 14 év alatt, valamit terhesek és szoptatós anyák ne fogyasszák! Kúraszerű alkalmazás: Legfeljebb 3 hónapig, utána tartson 1-2 hét szünetet! Allergén összetevők: Gyógynövény összetevői iránti túlérzékenység esetén ne alkalmazza! Figyelmeztetés: A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! A teavíz mikro sütőben is melegíthető, mivel a tea filter fém kapcsot nem tartalmaz! Összetevők: Kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás Solidaginis herba 30 % Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 20 % Csalánlevél Urticae folium 20 % Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 15 % Gyermekláncfű gyökér Taraxici radix 15 % 100% természetes összetétel. Koffeinmentes. Tárolás: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 C-on. Kisgyermekek elöl elzárandó! Származási hely: Magyarország Forgalmazza: Naturstar Kft. 9181 Kimle, Fő u. 112. Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! A teakeverék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet!