A teakeverék fogyasztása hozzájárul a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, a nyugodt, pihentető, egészséges alváshoz. Fogyasztásával legyőzheti a feszített életstílus okozta stresszt.

Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét.

Cikkszám: 700003 Kategória: Címke:

Összetevők:
 

Citromfű levél Melissae folium 30%
Közönséges orbáncfű virágos hajtás Hyperici herba 25%
Macskagyökér Valeriana radix 20%
Komlótoboz Lupuli flos 10%
Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 10%
Valódi levendulavirág Lavandulae flos 5%

100% természetes összetétel.
Koffeinmentes.

 

Nyugalom gyógynövény teakeverék Gyógynövény teakeverékek A nyugalomért és a jó közérzetért 6 féle gyógynövényből A teakeverék fogyasztása hozzájárul a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, a nyugodt, pihentető, egészséges alváshoz. Fogyasztásával legyőzheti a feszített életstílus okozta stresszt. Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”. A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét. Nettó tömeg: 25 g, 25 db 1g-os filtertasak Elkészítés: Személyenként egy csészényi forró vízzel (2 dl) leöntünk 1 tea filtert. Lehetőség szerint lefedve 5-10 percig állni hagyjuk. Javasoljuk napközben és este lefekvés előtt 1-1 csészényit elfogyasztani, maximum napi 3 alkalommal. A tea önmagában is kellemes ízű, de tetszés szerint ízesíthető. Mikor nem alkalmazható: Gyermekek 14 év alatt, valamit terhesek és szoptatós anyák ne fogyasszák! Gépjárművezetők és magas gépen dolgozók munkaidő előtt és alatt ne fogyasszák! Kúraszerű alkalmazás: Legfeljebb 3 hónapig, utána tartson 2-3 hét szünetet! Allergén összetevők: Érzékeny bőrűeknek bőrpírt okozhat. Az alkalmazás ideje alatt kerülje a direkt napsugarakat és a szoláriumozást! Figyelmeztetés: A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! Fokozhatja a nyugtatók, az altatók és az alkohol hatását! A teavíz mikro sütőben is melegíthető, mivel a tea filter fém kapcsot nem tartalmaz! Összetevők: Citromfű levél Melissae folium 30 % Közönséges orbáncfű virágos hajtás Hyperici herba 25 % Macskagyökér Valeriana radix 20 % Komlótoboz Lupuli flos 10 % Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 10 % Valódi levendulavirág Lavandulae flos 5 % 100% természetes összetétel. Koffeinmentes. Tárolás: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 C-on. Kisgyermekek elöl elzárandó! Származási hely: Magyarország Forgalmazza: Naturstar Kft. 9181 Kimle, Fő u. 112. Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! A teakeverék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet!