A máriatövis termés szilimarin típusú hatóanyagai hozzájárulnak a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, így a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a máj egészséges működésének fenntartásához. Májunknak nagy szerepe van a helytelen táplálkozás, a gyógyszerek szedése miatt a szervezetben lévő káros anyagok kiválasztásában. A teakeverék fogyasztása mindenkinek ajánlott, aki odafigyel szervezetének egészségére, külső és belső egyensúlyára. Fogyasztása hozzájárul a megfelelő mennyiségű folyadék (napi 2-3 liter) beviteléhez.

Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”.

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét.

1278 Ft

Cikkszám: 700007 Kategória: Címkék: , ,

Összetevők:

Máriatövis termés Silybi mariani fructus 35%
Csalánlevél Urticae folium 20%
Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 20%
Gyermekláncfű gyökér Taraxaci radix 5%
Közönséges cickafarkfű virágos hajtás Millefolii herba 5%
Közönséges orbáncfű virágos hajtás Hyperici herba 5%
Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 5%
Citromfű levél Melissae folium 5%

100% természetes összetétel.
Koffeinmentes.

Naturstar Máj egészsége gyógynövény teakeverék Gyógynövény teakeverékek Az egészséges májműködésért 8 féle gyógynövényből A máriatövis termés szilimarin típusú hatóanyagai hozzájárulnak a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, így a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat a máj egészséges működésének fenntartásához. Májunknak nagy szerepe van a helytelen táplálkozás, a gyógyszerek szedése miatt a szervezetben lévő káros anyagok kiválasztásában. A teakeverék fogyasztása mindenkinek ajánlott, aki odafigyel szervezetének egészségére, külső és belső egyensúlyára. Fogyasztása hozzájárul a megfelelő mennyiségű folyadék (napi 2-3 liter) beviteléhez. Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az un. Bürghi törvényt, mely kimondja: “azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövény társítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”. A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar szakembereinek tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét. Nettó tömeg: 25 g, 25 db 1g-os filtertasak Elkészítés: Személyenként egy csészényi forró vízzel (2 dl) leöntünk 1 tea filtert. Lehetőség szerint lefedve 5-10 percig állni hagyjuk. Javasoljuk naponta 3-4 csészényit elfogyasztani. A tea önmagában is kellemes ízű, de tetszés szerint ízesíthető. Mikor nem alkalmazható: Gyermekek 14 év alatt, valamit terhesek és szoptatós anyák ne fogyasszák! Kúraszerű alkalmazás: Legfeljebb 2 hónapig, utána tartson 2 hét szünetet! Allergén összetevők: Gyógynövény összetevői iránti túlérzékenység esetén ne alkalmazza! Figyelmeztetés: A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! Alkalmazásának ideje alatt lehetőleg ne fogyasszon alkoholt! A teavíz mikro sütőben is melegíthető, mivel a tea filter fém kapcsot nem tartalmaz! Összetevők: Máriatövis termés Silybi mariani fructus 35 % Csalánlevél Urticae folium 20 % Közönséges párlófű virágos hajtás Agrimoniae herba 20 % Gyermekláncfű gyökér Taraxaci radix 5 % Közönséges cickafark virágos hajtás Millefolii herba 5 % Közönséges orbáncfű virágos hajtás Hyperici herba 5 % Borsosmentalevél Menthae piperitae folium 5 % Citromfű levél Melissae folium 5 % 100% természetes összetétel. Koffeinmentes. Tárolás: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 C-on. Kisgyermekek elöl elzárandó! Származási hely: Magyarország Forgalmazza: Naturstar Kft. 9181 Kimle, Fő u. 112. Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! A teakeverék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet!