A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét.

Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.

Ez a különleges teakeverék a tradicionális keleti ízvilág és a nyugati népgyógyászati tapasztalatok harmonikus találkozása. Az echinacea zamata lágyítja a zöld tea jellegzetes ízét.

979 Ft

Összetevők: 

zöld tea (80%), bíbor kasvirág (20%)

100 % természetes összetétel

 

Zöld tea echinaceával 20 x 2,0 g filter Szűztea specialitás 100 % természetes összetétel. A teakeverék adalékanyagot nem tartalmaz. A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják. A Naturland különleges teakeveréke a tradicionális keleti ízvilág és a nyugati népgyógyászati tapasztalatok harmonikus találkozása. Az echinacea zamata lágyítja a zöld tea jellegzetes ízét. Elkészítés: 1 filtertasaknyi teakeveréket öntsön le 2,5 dl felforralt és kb. 80°C-osra lehűlt vízzel, hagyja állni 3-5 percig! Tetszés szerint ízesíthető. Tárolás: legfeljebb 25ºC-on, száraz, tiszta helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! Összetevők: zöld tea (80%), bíbor kasvirág (20%) Nettó tömeg: 40 g (20 x 2,0 g filter) Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27