A csalánlevél és mezei zsurló meddő hajtás segíti a szervezet kiválasztó funkcióját, a kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás segít fenntartani a húgyutak egészségét, a nyírfalevél és közönséges párlófű virágos hajtás támogatja a vesék kiválasztó funkcióját.

5 féle gyógynövényből, a gyógynövények legértékesebb részeiből

 

1377 Ft

Cikkszám: 500942 Kategória: Címkék: , , ,

Összetevők:

csalánlevél (30%), kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás, nyírfalevél, közönséges párlófű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás.

100% természetes összetétel

Vesetisztító gyógynövény teakeverék 20 filter Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! 5 féle gyógynövényből A gyógynövények legértékesebb részeiből Szennyezőanyagoktól mentes Ionizáló sugárzással kezelt. 100 % természetes összetétel. Koffeinmentes. A veseműködés támogatására A vesék egyik fontos feladata, hogy szabályozzák a szervezet víztartalmát, elsősorban a kiválasztott vizelet mennyiségével. „Megtisztítják” a szervezetet az anyag-csere során keletkező salakanyagoktól, ugyanakkor biztosítják, hogy a szervezet zavartalan működéséhez szükséges ásványi anyagok megfelelő mennyiségben maradjanak a szervezetben. Mikor nem alkalmazható: Nem alkalmazható 12 éves életkor alatt, szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma esetén, valamint ha a napi vizelet mennyisége 1 liter vagy annál kevesebb. Kúraszerű alkalmazás: Kúraszerűen legfeljebb 3 hónapig fogyasztható. Két kúra között 3 hét szünetet kell tartani! A tea alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! Vízhajtó gyógyszerekkel együtt alkalmazva fokozhatja azok hatását. Elkészítés: Egy filtertasaknyi teakeveréket 2,5 dl forrásban lévő vízzel leöntünk, majd 20 percig lefedve állni hagyjuk. Lehetőleg ízesítés nélkül, naponta 2-3 alkalommal fogyasztható. Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Összetevők: csalánlevél (30%), kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás, nyírfalevél, közönséges párlófű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás. Nettó tömeg: 32 g (20 x 1,60 g filter) Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27