A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez, az immunrendszer normál működéséhez.

 

1420 Ft

Összetevők (1 tablettára):

tömegnövelő szer (szorbit 460 mg), szőlőcukor (260 mg), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), vas(II)-fumarát, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta):

Vas: 14 mg (100% NRV)

NRV: napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

Étrend-kiegészítő termék

 

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Vas tabletta 60 db Étrend-kiegészítő termék A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez, az immunrend-szer normál működéséhez. Adagolás: naponta 1 tabletta, étkezés közben kevés folyadékkal lenyelve. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem javasolt! Cukorbetegek a tabletta szénhidrát-tartalmát vegyék figyelembe! Szorbittartalma miatt gyümölcscukor-túlérzékenységben, valamint gyümölcscukor-bontó enzim hiányában alkalmazása nem ajánlott! Túlzott mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Tárolás: 15-25ºC-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Összetevők (1 tablettára): édesítőszer (szorbit 460 mg), szőlőcukor (260 mg), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), vas (II)-fumarát, csomósodást gátló (magnézium-sztearát). Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta): vas: 14 mg (RDA 100%-a). RDA = a felnőttek számára javasolt napi bevitel. Nettó tömeg: 51,36 g (60 x 856 mg tabletta) Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27