A tabletta a szervezet fizikai vagy szellemi kifáradásakor alkalmazható a regenerálódás elősegítésére. Akár átmeneti, akár tartós fizikai vagy szellemi igénybevételkor a tabletta szedése csökkenti a fáradtságérzetet, javítja a koncentráló képességet.

A glutaminsav és aszparaginsav bevitele csökkenti a sajátfehérje-lebontás mértékét, ezáltal elősegíti és meggyorsítja a szervezet szellemi és fizikai kifáradását követő regenerálódását.

1741 Ft

Cikkszám: 1102 Kategória: Címke:

Összetétel:

Hatóanyag:
1 tablettában: 266,6 mg glutaminsav (Acidum glutamicum), 133,3 mg aszparaginsav (Acidum asparticum).

Segédanyag:
burgonyakeményítő, zselatin, 85%-os glicerin, magnézium-sztearát, talkum, szacharóz.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Egészségpénztári kártyára kapható!

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Reergin tabletta 20 db / 60 db Gyógyhatású készítmény Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett készítmény Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását orvosi vizsgálatok igazolják. A szellemi és fizikai regenerálódáshoz. Javallat: A készítmény elősegíti és meggyorsítja a szervezet fizikai és szellemi kifáradását követő regenerálódását. Adagolás: Átmeneti fizikai igény-bevétel esetén reggel és délben 1-1 tabletta, tartós fizikai igénybevétel során reggel és délben 2-2 tabletta és este 1 tabletta, fokozott szellemi igénybevételkor reggel ½ , délben 1 tabletta. A tablettát étkezés közben javasolt bevenni. Figyelmeztetés: Vesebetegség esetén a tabletta nem alkalmazható.Gyermekektől elzárva tartandó! Tárolás: Legfeljebb 25°C-on. Hatóanyag: 1 tablettában: 266,6 mg glutaminsav, 133,3 mg aszparagin-sav. Segédanyag: burgonyakeményítő, zselatin, 85%-os glicerin, magnézium-sztearát, talkum, szacharóz. Nyilvántartási szám: OGYI-015/1987 Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27