A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.

A NATURLAND különleges teakeverékével ízlelje meg a tradicionális, keleti ízvilág és a levendulavirág aromájának frissítő harmóniáját!

Teakülönlegesség

  • Kellemes ízharmónia.
  • Üdítő frissesség.

932 Ft

Cikkszám: 474300 Kategória: Címke:

Összetevők:
zöld tea levél (90%), levendulavirág (10%).

Mire kínál megoldást?

Ez a termékünk nem szerepel az Egészségtárban.
Egészségtár

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

NATURLAND Prémium Zöld tea levendulavirággal Teakülönlegesség - Kellemes ízharmónia. - Üdítő frissesség. A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják. A NATURLAND® különleges teakeverékével ízlelje meg a tradicionális, keleti ízvilág és a leve Nettó tömeg: 30 g (20 x 1,5 g filter) ndulavirág aromájának frissítő harmóniáját! Összetevők: zöld tea levél (90%), levendulavirág (10%). Tárolás: legfeljebb 25 ºC-on, száraz, tiszta helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Elkészítés: 1 filtertasaknyi teakeveréket öntsön le 2,5 dl felforralt és kb. 80 °C-osra lehűlt vízzel, lefedve hagyja állni 3–5 percig! Tetszés szerint ízesíthető. Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! Származási hely: EU Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, NATURLAND Park