A halolaj különösen gazdag omega-3 zsírsavakban. Az EPA és a DHA hozzá-járul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.

2981 Ft

Összetevők:

tőkehalmájolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, A-vitamin készítmény [retinil-palmitát, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)], E-vitamin készítmény (DL-alfa-tokoferil-acetát, módosított keményítő), D-vitamin készítmény [közepes láncú triglicerid, kolekalciferol, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)]. (nem EU)

Rákféléket feldolgozó üzemben készült!

Hatóanyagok a napi adagban (2 kapszula):

Tőkehalmájolaj                 800 mg

  • EPA                             64 mg
  • DHA                            72 mg

A-vitamin                           1600 RE µg (200% NRV)

D-vitamin                          10 µg (200% NRV)

NRV = felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték

Étrend-kiegészítő termék

Mire kínál megoldást?

Ez a termékünk nem szerepel az Egészségtárban.
Egészségtár

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Omega-3 Halolaj kapszula - Omega-3-zsírsavak - A-vitamin - D-vitamin 60 kapszula 30 napi adag 2x naponta Omega-3 Halolaj kapszula Étrend-kiegészítő termék Omega-3-zsírsavakat tartalmazó tőkehalmáj- olaj lágyzselatin kapszula A- és D-vitaminnal Nettó tömeg: 34,9 g (60 x 582,85 mg lágy-zselatin kapszula) A halolaj különösen gazdag omega-3-zsírsavakban. Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula folyadékkal le-nyelve. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25 ºC-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Összetevők: tőkehalmájolaj (68,6%), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), A-vitamin készítmény [retinil palmitát, földimogyoró-olaj, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)], DL-alfa-tokoferil-acetát, D-vitamin készítmény [közepes láncú triglicerid pálmaolajból, kolekalciferol, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)]. Hatóanyagok a napi adagban (2 kapszula) EPA 64 mg DHA 72 mg A-vitamin 1600 µg NRV 200%-a D-vitamin 10 µg NRV 200%-a NRV = felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott! A készítmény tartalmazhat szójaszármazékot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a ki egyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! OÉTI notifikációs szám: 14263/2014 Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27.