A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és a vér normál kálcium szintjének a fenntartásához. Az olívalevél hozzájárul a normál vérnyomás és az egészséges vércukorszint fenntartásához.

  • Immunrendszerért
  • Vérnyomásért
  • Vércukorszintért

3448 Ft

Cikkszám: 501087 Kategória:

Összetevők (1 kapszulára):

olíva levél kivonat, zselatin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), D-vitamin készítmény [módosított keményítő, maltodextrin, cukor (4mg/kapszula), kukoricaolaj, antioxidáns (tokoferol, nátrium-aszkorbát), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), kolekalciferol], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), színezék (klorofillinek rézkomplexe). (nem EU)

Hatóanyag a napi adagban (1 kapszula):

D3-vitamin (kolekalciferol): 100 µg (2000% NRV)

olíva levél kivonat: 500 mg

ebből oleuropein tartalom: 25 mg

NRV: napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

Étrend-kiegészítő termék             

Mire kínál megoldást?

Ez a termékünk nem szerepel az Egészségtárban.
Egészségtár

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Olíva levél kivonatot tartalmazó kapszula D-vitaminnal Étrend-kiegészítő termék A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és a vér normál kálcium szintjének a fenntartásához. Az olívalevél hozzájárul a normál vérnyomás és az egészséges vércukorszint fenntartásához. Adagolás: napi 1 kapszulát bőséges folyadékkal bevenni. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott! Cukorbetegek a kapszula szénhidráttartalmát vegyék figyelembe! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Összetevők (1 kapszulára): olíva levél kivonat, zselatin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), D-vitamin készítmény [keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát (28,4 mg), cukor (5,8 mg), közepes láncú trigliceridek pálmamagolajból és kókuszolajból, víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat), kolekalciferol], csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid). Hatóanyag a napi adagban:(1 kapszula): D3-vitamin (kolekalciferol): 100 µg (NRV 2000%-a), olíva levél kivonat: 500 mg, ebből oleuropein tartalom: 25 mg. NRV= a felnőttek számára javasol napi beviteli referencia érték. Nettó tömeg: 44,04 g (60 x 734 mg kapszula) Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25 °C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park