A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

1698 Ft

Összetevők (1 tablettára): 

magnézium-citrát, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, stabilizátor (polivinilpirrolidon), csomósodást gátló (talkum, zsírsavak magnézium sói).
 
Hatóanyag a napi adagban (3 tabletta): Magnézium: 126 mg (NRV 33,6%-a)

NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. 

Étrend-kiegészítő termék

 

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Magnézium tabletta Étrend-kiegészítő termék Nettó tömeg: 47,7 g (60 x 795 mg tabletta) A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Adagolás: naponta 3 tabletta folyadékkal lenyelve. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25 ºC-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Összetevők (1 tablettára): magnézium-citrát, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, stabilizátor (polivinilpirrolidon), csomósodást gátló (talkum, zsírsavak magnézium sói). Hatóanyag a napi adagban (3 tabletta): Magnézium: 126 mg (NRV 33,6%-a) NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása gyermekeknek, valamint súlyos veseelégtelenség esetén nem ajánlott! Várandós és szoptatós kismamák a termék fogyasztása előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal, védőnőjükkel! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park