A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

3235 Ft

Összetevők:

kálium-klorid (EU), magnézium-oxid (nem EU), marha zselatin, csomósodást és lesülést gátló anyag (zsírsavak magnézium-sói), színezék (titán-dioxid).

Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):

Kálium: 400 mg (20 NRV%)
Magnézium: 187,5 mg (50 NRV%)

NRV%: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Mire kínál megoldást?

Ez a termékünk nem szerepel az Egészségtárban.
Egészségtár

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Kálium + magnézium kapszula Étrend-kiegészítő termék A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Nettó tömeg: 76,8 g (60x1,28 g kapszula) Adagolás: napi 1 kapszula bő folyadékkal. Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig. Tárolás: legfeljebb 25 °C-on, fénytől védett, száraz helyen. Összetevők: kálium-klorid (EU), magnézium-oxid (nem EU), marha zselatin, csomósodást és lesülést gátló anyag (zsírsavak magnézium-sói), színezék (titán-dioxid). Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula): Kálium: 400 mg (20 NRV%) Magnézium: 187,5 mg (50 NRV%) NRV%: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges élet-módot. Terhesség és szoptatás esetén, vesebetegségben, szív- és érrendszeri betegségben, valamint vízhajtó szedése esetén csak orvossal történt megbeszélést követően szedhető. Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park