A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A kálium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

2842 Ft

Összetevők (1 kapszulára):
kálium-klorid, nátrium-klorid, zselatin, magnézium-oxid, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid).

Hatóanyag a napi adagban (2 kapszula):
kálium: 600 mg (NRV 30%-a), klorid: 898,9 mg (NRV 112,4%-a), magnézium: 114 mg (NRV 30,4%-a), só (nátrium-klorid): 584,6 mg, ebből nátrium: 230 mg.
NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

Étrend-kiegészítő termék

 

Mire kínál megoldást?

Egészségtár

Gyógynövények

Ez a termékünk nem tartalmaz gyógynövényeket.
Gyógynövénytár

Elektrolit egyensúly kapszula Étrend-kiegészítő termék A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A kálium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Adagolás: nagy folyadék- és elektrolit vesztéssel járó fizikai tevékenység ideje alatt 1 kapszula, nagy mennyiségű folyadékkal (500 ml) lenyelve és 1 kapszula utána. Figyelmeztetés: A ajánlott napi adagot ne lépje túl! A kapszulát bőséges folyadékkal vegye be! Ne fogyassza a terméket, ha vese és/vagy szívproblémával és magas vérnyomással küzd, illetve nátriumszegény diétát tart. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot! Összetevők (1 kapszulára): kálium-klorid, nátrium-klorid, zselatin, magnézium-oxid, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid). Hatóanyag a napi adagban (2 kapszula): kálium: 600 mg (NRV 30%-a), klorid: 898,9 mg (NRV 112,4%- a), magnézium: 114 mg (NRV 30,4%-a), só (nátrium-klorid): 584,6 mg, ebből nátrium: 230 mg. NRV= felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. Nettó tömeg: 43,46 g (40 x 1086,42 mg kapszula) Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hó-nap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25 ºC-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva. Forgalmazza: Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, NATURLAND Park